Atlas Skivbörs

cdcd  2 plus 

En ganska opersonlig butik där begagnat blandas med nya skivor. Allt finns på ett och samma plan och lokalen är ganska stor vilket innebär att man slipper trängas. Man kan nästan känna att målarfärgen inte torkat och skivorna står välsorterade och ordningen är total - den totala motsatsen till skivbörsen. Har även den en ganska stor DVD-avdelning med fokus på musik-DVD. Här finns inga Vinylskivor. Den här butiken bör få några år på sig för att vi ska kunna ge en mer detaljerad beskrivning. Den behöver nog hitta en egen nisch för att kunna stå sig mot övrig konkurrens på gatan, alternativt lägga sig på en betydligt lägre prisnivå för att kunna ta kunder från övriga butiker.  Sammanfattning en ganska trist butik som vi inte besöker varje gång vi genomför rundan och när vi besöker den brukar vi stanna en väldigt kort tid.

 


Omtest 2009

cdcdcd  3 plus

Atlas Skivbörs, en en butik som vi ganska ofta tvingas hoppa över efter att ha fastnat på Skivbörsen och Beat Goes On, men nu när vi senast besökte den blev vi mycket positivt överraskade. Ett väldigt bra utbud och välstrukturerat, en välsingnelse efter det hysteriskt letandet på börsen. Kvalitetsdensiteten var relativt hög och man hittade några riktiga fynd. Butiken är fortfarande lite opersonlig och disken ligger insprängd på en långsida - ger inget välkommet intryck. Atlas kommer i fortsättningen garanteras besök och om man upprätthåller den höga kvaliten på utbudet så ligger fyran i betyg väldigt nära. Kul att upptäcka en riktig uppryckning.


Omtest 2012

 

cdcdcd cd 4 plus

Altas Skivbörs känns bara bättre och bättre. välorganiserat och en välsingnelse efter brottandet på Skivbörsen. Bra prisnivå och många fynd. har egentligen alla möjligheter att få en femma, men vi måste värdera ett år till innan en toppvärdering.